Workshops en lezingen

Workshops en lezingen

 

Naast onze cursussen en individuele begeleiding verzorgen we ook workshops en lezingen, die in de lijn liggen van de visie en missie van buroboaz. Dit gebeurt op allerlei locaties en voor diverse doelgroepen. Te denken valt aan ouderavonden, (kerkelijke) gemeenteavonden, kinderwerkers, (school)teams, studenten zorg en welzijn en vrouwengroepen. 

 

Onderwerpen die we graag op interactieve en creatieve wijze willen overbrengen zijn onder meer: 

 

 • Geloofsopvoeding 
  (Wat is geloofsopvoeding wel en niet - en hoe geef je hier concreet gestalte aan in je gezin? ) 
   
 • Gezond gezin 
  (welke factoren maakt een gezin tot een gezond, evenwichtig gezin en hoe kun je daar als ouder leiding in nemen en vorm aan geven?) 
   
 • Samen sterk 
  (Het mooiste cadeau aan je kinderen is een goede relatie. Hoe waak je daarvoor in de hectiek van het gezinsleven en hoe ga je als partners om met verschillen in de opvoeding?) 
   
 • Ik zie jou – over verbondenheid met je kind 
  (hoe kun je groeien in het contact met je kind en waak je er tegelijk voor om niet meegezogen te worden in zijn of haar gedrag?)

 • Moeder & meer 
  (Je moederschap is een belangrijke en mooie rol in je leven, maar… wat als je je alleen nog maar moeder voelt? Hoe waak je in alle drukte over je eigen tijd en identiteit?) 

 • Gevoel, gedrag & grenzen. 
  (Een korte introductie op drie belangrijke en herkenbare thema’s binnen opvoeding)
   
 • Psychische gezondheid, hoe doe ik dat (goed)? 
  (bouwen aan een sterke(re) identiteit: gezonde inzichten die het leven met jezelf en anderen gemakkelijker maken)

 • Sterk in kinderwerk
  (Kinderwerk is een uitdagende taak, die veel van je vraagt. Hoe houd je het leuk; voor de kinderen – én jezelf?!) 

 

Het is ook mogelijk om afgeleide en/of gecombineerde thema’s aan te dragen, evenals andere, door u zelf gekozen thema’s.  We stemmen graag uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af.

 

Kosten: Een lezing of workshop bedraagt tussen de 150 en 200 euro, exclusief reiskosten en afhankelijk van de tijdsduur en uw specifieke wensen.